Šaltai rūkyta kiaulienos nugarinė
Kiaulienos nugarinė puikiai tinka sviskam, o rūkyta - puikus užkandis ir pagardas patiekalams, greitas užkandis keliaujantiems.
Tai yra viena iš mėsos dalų, kuri yra marmuruota riebalais, suteikdama jai ypatingą sultingumą ir skonį. Kiaulienos nugarinė dažnai būna mėsa su kaulu arba be jo, gali būti pjaustoma į skirtingus gabalus, tokius kaip kiaulienos karbonadas arba kumpelis.
Šaltai rūkytos „Žvejų dešrelės“
Delikatesas, kuris žavi savo išskirtiniu aromatu ir subtiliu dūmų akcentu. Šios dešrelės yra gamintos iš aukštos kokybės jautienos, kruopščiai apdorotos ir paruoštos, nepakartojamam skoniui ir rezultatui. Jos tinka tiek greitam užkandžiui, tiek svarbiems renginiams, kai norite pasiūlyti ką nors ypatingo. Mėgaukitės kiekvienu kąsniu.
Šaltai rūkytos Medžiotojų dešrelės
Delikatesas, kuris žavi savo išskirtiniu aromatu ir subtiliu dūmų akcentu. Šios dešrelės yra gamintos iš aukštos kokybės kiaulienos, kruopščiai apdorotos ir paruoštos, nepakartojamam skoniui ir rezultatui. Jos tinka tiek greitam užkandžiui, tiek svarbiems renginiams, kai norite pasiūlyti ką nors ypatingo. Mėgaukitės kiekvienu kąsniu.
Vytintas kiaulienos kumpelis
Tai subtilus delikatesas, sukuriamas iš aukštos kokybės kiaulienos. išryškintAS unikalus skonis ir aromatas. Jį galima naudoti įvairiuose patiekaluose - nuo sviesto sumuštinio iki šventinių stalų gardumynų. Mėgaukitės subtiliu kumpelio skoniu, praturtintu kruopščiai atrinktais prieskoniais, sukuriant puikų skonio derinį kiekviename kąsnyje.