Rodoma 13–18 iš 18

Šalto rūkymo kaimiška kiaulienos dešra

Šalto rūkymo kaimiška kiaulienos dešra

Aukščiausia rūšis. Sudedamosios dalys: Kiauliena 97%, druska 2%, česnakai, pipirai.

Šalto rūkymo kiaulienos kumpis

Šalto rūkymo kiaulienos kumpis. Aukščiausia rūšis.

Sudedamosios dalys:

Kiaulienos kumpis 96%, druska 3%, česnakai, pipirai.

Šalto rūkymo Sodžiaus dešra

Šalto rūkymo Sodžiaus dešra. Aukščiausia rūšis.

Sudedamosios dalys:

Kiauliena 70%, jautiena 27%, druska 2%, česnakai, kvapieji ir juodieji pipirai.

Šalto ūkymo kiaulienos nugarinė

Šalto rūkymo kiaulienos nugarinė. Aukščiiausia rūšis.

Sudedamosios dalys: Kiaulienos nugarinė 96%, druska 3%, česnakai, pipirai.

Skilandis

Šaltai rūkytas skilandis. Aukščiausia rūšis.

Sudedamosios dalys:

Kiauliena 76%, jautiena 20%, druska 3%, česnakai, pipirai.

Žvejų dešrelės

Žvejų dešrelės yra šaltai rūkytos. Aukščiausia rūšis.

Sudedamosios dalys:

Kiauliena 10%, jautiena 87%, druska 2%, česnakai, prieskoniai velnio užkandėlė (čili pipirai, žalioji ir raudonoji saldi paprika), pipirai, lašiniuočio prieskoniai (kalendra, lauro lapai).