Jautienos išpjova

Jautienos išpjova – pati vertingiausia jaučio dalis. Tai minkščiausias jautienos raumuo. Jautienos išpjovos kepsniai bus minkšti ir sultingi.

Jautienos kauliukai

Jautienos kauliukai yra idealus pasirinkimas troškiniui, sriubai ar šiupiniui. Jautiena – išskirtinio skonio mėsa, kurioje gausu vitaminų ir naudingų medžiagų, tačiau jos mes valgome gerokai per mažai.

Jautienos kryžmė

Jautienos kryžmė savo savybėmis panaši į kumpį, esminis skirtumas – minkšta kremzlė einanti per jos vidurį. Dėl to troškinant šis patiekalas įgauna puikų ir išskirtinį skonį.

Jautienos kulniukas

Jautiena – išskirtinio skonio mėsa, kurioje gausu vitaminų ir naudingų medžiagų, tačiau jos mes valgome gerokai per mažai.

Jautienos kumpis

Jautienos kumpis geriausiai tinka guliašui arba troškinimui. Kepti jautienos kumpio jokiu būdu nerekomenduojama, nes tada mėsa išdžiūva ir būna kieta.

Jautienos nugarinė

Jautienos nugarinė – jaučio dalis gaunama iš jo nugaros. Nugarinė susideda iš kelių dalių, tačiau visas jas rekomenduojama kepti. Nugarinė puikiai tinka ir didkepsniui, tada jos nereikia pjaustyti taip smulkiai.

Jautienos šonkauliukai

Jautienos šonkauliukai - apatinė priekinė krūtinės ląstos dalis. Šonkauliai puikiai tinka troškinimui arba barbekiu. Jautienos šonkauliai yra dideli ir mėsingi.

Šalto rūkymo kiaulienos kumpis

Šalto rūkymo kiaulienos kumpis. Aukščiausia rūšis.

Sudedamosios dalys:

Kiaulienos kumpis 96%, druska 3%, česnakai, pipirai.