Kiaulienos faršas

Kiaulienos faršas atšaldytas, supakuotas vakuume.

Sudėtis:

Kauliena 73%, riebi kiauliena 25%, druska 2%, pipirai.

Kiaulienos kulniukas

Kiauliena kulnas tinka ne tik kepti, virti, bet ir rūkyti. Kulne yra daug mėsos, todėl tinka daryti vyniotiniams, šaltienai ar kitiems gaminiams.

Kiaulienos kumpis

Kiaulienos kumpis – raumenys, atskirti nuo dubens kryžkaulio ir šlaunies kaulų bei raumenų ir jungiamojo audinio, esančio prie blauzdikaulio. Iš kumpio gaminami šašlykai, guliašas, taip pat jis dedamas gaminant įvairias dešras, vyniotinius.

Kiaulienos šoninė

Kiaulienos šoninė – raumenys su šonkauliais, pasilikusiais po nugarinės atskyrimo be krūtinkaulio. Iš jos gaminama kepti arba karšto ir šalto rūkymo gaminiai, mėsos vyniotiniai.

Kiaulienos sprandinė

Kiaulienos sprandinė – raumenys iš pomentės dalies, esantys prie kaulo krūtinkaulio slankstelių ir viršutinio šonkaulio pusės. Iš sprandinės gaminami šašlykai, kepsniai, tinka troškinimui.

Šviežios kiaulienos dešrelės

Šviežios kiaulienos dešrelės gaminamos iš smulkintos kiaulienos. Dešrelės supakuotos vakuume po 6 vienetus.

Sudedamosios dalys:

Kiauliena 73%, riebi kiauliena 25%, druska 2%, švieži česnakai, pipirai.