Rodoma 1–12 iš 16

Jautienos burgerių mėsa

Jautienos burgerių mėsa

Sudedamosios dalys: Liesa jautiena 65 %, riebi jautiena 35 %, druska, pipirai.

Jautienos faršas

Jautiena – išskirtinio skonio mėsa, kurioje gausu vitaminų ir naudingų medžiagų.

Sudėtis:

Jautiena 70%, jautienos riebalai 28 %, druska, kvapieji ir juodieji pipirai.

Jautienos išpjova

Jautienos išpjova – pati vertingiausia jaučio dalis. Tai minkščiausias jautienos raumuo. Jautienos išpjovos kepsniai bus minkšti ir sultingi.

Jautienos kauliukai

Jautienos kauliukai yra idealus pasirinkimas troškiniui, sriubai ar šiupiniui. Jautiena – išskirtinio skonio mėsa, kurioje gausu vitaminų ir naudingų medžiagų, tačiau jos mes valgome gerokai per mažai.

Jautienos kryžmė

Jautienos kryžmė savo savybėmis panaši į kumpį, esminis skirtumas – minkšta kremzlė einanti per jos vidurį. Dėl to troškinant šis patiekalas įgauna puikų ir išskirtinį skonį.

Jautienos kulniukas

Jautiena – išskirtinio skonio mėsa, kurioje gausu vitaminų ir naudingų medžiagų, tačiau jos mes valgome gerokai per mažai.

Jautienos kumpis

Jautienos kumpis geriausiai tinka guliašui arba troškinimui. Kepti jautienos kumpio jokiu būdu nerekomenduojama, nes tada mėsa išdžiūva ir būna kieta.

Jautienos nugarinė

Jautienos nugarinė – jaučio dalis gaunama iš jo nugaros. Nugarinė susideda iš kelių dalių, tačiau visas jas rekomenduojama kepti. Nugarinė puikiai tinka ir didkepsniui, tada jos nereikia pjaustyti taip smulkiai.

Jautienos šonkauliukai

Jautienos šonkauliukai - apatinė priekinė krūtinės ląstos dalis. Šonkauliai puikiai tinka troškinimui arba barbekiu. Jautienos šonkauliai yra dideli ir mėsingi.

Marinuota jautienos nugarinė

Marinuota jautienos nugarinė atšaldyta, supakuota vakuume.

Sudėtis:

Jautienos nugarinė 97%, druska 2%, pipirai, paprika.

Marinuotas jautienos kryžmės kepsnys

Marinuotas jautienos kryžmės kepsnys

Marinatas: Druska, pipirai, kvapieji pipirai, saldi paprika.

Šaltai rūkyta jautienos nugarinė

Šaltai rūkyta jautienos nugarinė. Aukščiausia rūšis.

Sudedamosios dalys:

Jautienos nugarinė 96%, druska 3%, česnakai, pipirai, čili pipirai.